1 2 3 4

"A fényképészet éppen jókor jött, hogy megszabadítsa a festészetet mindenféle irodalomtól, anekdotától, még a témától is."
(Picasso)

 Hívjon most! 06/30/5216494
 Írjon e-mailt! motyomultimedia

Fényképészet. Fotózás profi módon!


Ahogy a számítógép, ma már egy digitális fényképezőgép is gazdagítja a háztartások kütyü állományát. Használja is mindenki, lehetőleg minden helyzetben. A fényképezés mint mindennapos tevékenység azonban nem ugyanaz, mint az érték és időtálló fotózás, a professzionális felvételkészítés és kidolgozás. Mert manapság is van fotólabor, csak azt Photoshopnak hívjuk. Barátaim szokták mondani, "Mi is mindent úgy csinálunk mint Te és még is a képeink nem olyanok, nem olyan jók." Hát, ez az!
 • Fényképészeti szolgáltatás, különféle eseményeken divatbemutató, esküvők, ünnepi események, partyk, stb. • Portfóliófotózás (Glamour képek) műteremben is, szabadban is.


  De mi is az a portfolió? Manapság egyre jobban terjed, hogy személyek, párok egy adott időpontban abszolút profi körülmények között készíttetnek magukról 20-25 kiemelt fotót. Legjobban a modell szakmában terjedt el (de hasznos a divatszakmában is). Az eseményre fel kell készülni, érdemes előtte a fotóssal konzultációt tartani.
  Nálunk, a szolgáltatás alapból nem tartalmazza a fodrász és a smink biztosítását. De ajánlott, mert jó frizura és kifejezetten digitális smink nélkül nem lesz jó az eredmény!


 • Fotókönyv készítése.

  Hozott anyagból is! Ez egy mostanában terjedő szolgáltatás. Kiváltja a hagyományos fotóalbumot (a ragasztósarok egyébként is egy idő után leesik), több példányban is előállítható. Ára a terjedelmétől függ.


 • Tárgyfotózás műteremben, helyszínen egyaránt. • Az Ön által elkészített digitális képek szerkesztése, a kompozíciós hibák kijavítása. Bizonyára okozott már kellemetlenséget az úgynevezett vörös szem, aminek javítása digitális úton megoldható. Ugyancsak kellemetlen az indokoltnál nagyobb képzaj amelynek mértéke a speciális programok segítségével csökkenthető.


 • régi képek felújítása felújított régi kép

  Régi, sérült képek digitalizálása, felújítása, restaurálása.