1 2 3 4

"... bár mindenkinek van szeme, és vannak ujjai, azért még nem képes cipőt csinálni ..."
(Hegel)

 Hívjon most! 06/30/5216494
 Írjon e-mailt! motyomultimedia

Mit jelent ma az esküvőfotózás? Tehetnénk fel a kérdést.


Mire a válasz. Hát amit régen is. Elmegy a templomba a szépen felöltözött jegyespár (és persze a násznép) elkészülnek a ceremónia fontos eseményeit megörökítő képek, a fotók a családtagokkal, majd jön a lakodalom a vigasság.

Hát, nem ezt. Ennél sokkal többet. Ma a párok többsége elvárja, hogy divatfotó minőségű kreatív fotók készüljenek, természetes, vagy mesterséges környezetben. Legyen diavetítés (régi és új képek felhasználásával), legyen fotokönyv, legyen jegyesfotózás is (esetleg műtermi), legyenek a képek alkalmasak internetes felhasználásra és nyomtatásra egyaránt. A képek hangulata hol ünnepélyes, hol humoros legyen. Szinte fel sem tudom sorolni az elvárásokat.

Esküvőfotózáshoz engem érdemes választani, mert rendelkezem a felsorolt képességekkel, tudok alkalmazkodni a párok elképzeléseihez.


Jegyesfotózás

Jegyesfotózás a ceremónia előtt pár héttel készül.

Lehet választott helyszínen, stúdióban, vagy mindkét helyszínen. Szükséges az esküvői smink, frizura, esetleg több öltözet ruha.Időigénye kb.2 óra.
Az ár választott helyszínen 10.000 Ft/óra, stúdióban H-P 15.000 Ft/óra, SZ-V 20.000.- Ft/óra.

Esküvőfotózás/Kreatívfotózás, Glamour fotók

Esküvői ceremónia. Fotózás a családdal, majd választot helyszínen, csak a jegyespárral, menyasszonyi, vőlegényi öltözetben sminkkel, frizurával, még a vacsora előtt! Időigénye 2-2,5 óra. Az ár öt órát meg nem haladó rendelkezésre állás esetén 12.000 Ft/ó ezt meghaladóan 10.000 Ft/ó. A produktum 400-500 db. retusálatlan fotó

Fotókönyv

Egy olyan digitális nyomdai termék, amely tartalmazza a fiatalok házasság előtti eletéből válogatot, és az esküvőn készített képeket. Az ár két részből áll. Az amatőr képek digitalizálása, felújítása, a fotókönyv szerkesztése egyszeri 20.000 Ft/db. A nyomdai költség kb. 10.000-20.000 Ft a nyomdától függően.

Retusálás

Nincs az a smink ami mellett ne ütköznének ki bőrhibák, kisebb torzulások, amelyek eltüntetése csak retusálással oldható meg. A különösen jól sikerült felvételeket (4-5 db/esküvő) érdemes teljesen kiretusálni és keretezéshez méretezni.

Ár képenként 2.500 Ft 20x30 vagy 30x40 cm-es méretre nagyítva, nyomtatva.

Esküvői diavetítés/kivetítőn

Kivetítőn is megjeleníthető diaporáma sorozat. Időtartama kb. 15 perc, amit a szülői köszöntések ideján vetíthető. Régi képek (hozott anyag), a jegyesfotó képei. A megjelenítést szellemes megjegyzésekkel és zenével színesítem. Ár, komplett diaporáma készítése, megjegyzésekkel és zenével 25.000 Ft/15 perc